Liv

01.07.2011 22:23

 

Porušuje to síce všetky tradície a hodnoty našej stránky, no pod textom tejto aktuality si môžete pozrieť videoklip k piesni "Crazy" od skupiny Aerosmith-dôvodom je fakt, že dcéra jej speváka Stevena Tylera, Liv, dnes oslavuje 34. narodeniny a spolu s Aliciou Silverstone v tomto cenami ovenčenom klipe účinkovala (zaujímavosťou je, že keď si ju producenti do tejto úlohy vybrali, nemali poňatia, že je potomkom frontmana skupiny-náhodou si ju vyhliadli po tom, čo ju videli v reklame na šampón). A nič Vám nebráni v tom, aby ste si pozreli napríklad aj klip k "Eat The Rich"...

Liv si až do svojich jedenástich rokov myslela, že jej otcom je hudobník Todd Rundgren (ktorý zhodou okolností zložil originálne skóre k filmu "Blbý A Blbší"), ktorého dodnes považuje za svojho duchovného otca (so svojim biologickým tatom si podľa jej slov vymieňajú tipy a triky o kráse, takže to len ťažke Rundgren tromfne). Okrem účinkovania v trháku  "Armageddon" sa divákom do pamäti zrejme najviac vryje so špicatými ušami v úlohe Arwen v najpreceňovanejšej trilógii všetkých čias-"Pán Prsteňov" (raz si tieto ušká nechala počas horúceho dňa na palubnej doske auta a keď si uvedomila, že jej táto rekvizita chýba, našla ich už roztopené). A práve preto si pozrite klip "Crazy"-aby ste videli, že predtým, než bola ultrapríťažlivou elfkou, bola proste len ultrapríťažlivou dcérou Stevena Tylera. Vďaka charakteristickým veľkým ústam (TM), ktoré po ňom zdedila, je bozk od nej lákavou a desivou predstavou zároveň.

Okrem toho, že jej pošlete narodeninové blahoželanie, nezabudnite ešte na jednu vec-zajtra o 10:00 dávajú na jednej z komerčných televízií film "Truman Show"-jeden z kritikmi najviac oceňovaných kúskov z filmografie Jima Carreyho. Stvárňuje v ňom Trumana Burbanka, ktorý je nevedomky hviezdou reality šou, v ktorej ho kamery sledujú už od narodenia. Práve v tomto filme má pôvod veta "A keby sme sa nevideli-dobrú noc."

A keby sme sa nevideli-dobrú noc.

P.S.: Nespomenutie piesne "I Don't Want to Miss a Thing" v súvislosti s filmom "Armageddon" bolo úmyselné.

Perry White

 

Pohľadnica z pod hory Chillad, Whetstone (San Andreas)

 

—————

Späť


Komentáre, kritiky a iné kydy

Neboli nájdené žiadne príspevky.